Bestanden archiveren of verwijderen

Ruim de bibliotheek op zonder brandbooks te breken.

Bijgewerkt 29 september 2026

Archiveren

Archive verbergt een bestand in de bibliotheek. Brandbooks die het al gebruiken, blijven werken. Zet de weergave Archive aan om het terug te vinden en te herstellen met Restore.

Definitief verwijderen

Delete permanently kan alleen als niets meer naar het bestand verwijst — geen concept, geen merkinstelling en geen huidige of eerdere publicatie. Anders krijg je een melding dat het bestand nog gebruikt wordt; archiveer het dan.