Mijn wijzigingen tonen “Not saved”
Wat je doet als automatisch opslaan mislukt.
Bijgewerkt 29 september 2026
Not saved betekent dat de laatste opslag onze servers niet heeft bereikt — meestal omdat de verbinding wegviel.
Controleer je internetverbinding.
Klik op Retry naast de opslagstatus, of druk op ⌘S / Ctrl+S.
Sluit het tabblad niet voordat je All changes saved ziet.
Sluit de browser toch, dan blijven je niet-opgeslagen wijzigingen in die browser bewaard. Open het brandbook de volgende keer in dezelfde browser en kies Restore them in de balk.