Iemands toegang wijzigen of intrekken

Pas rollen aan of trek toegang in — direct van kracht.

Bijgewerkt 29 september 2026

Op een merk of brandbook

Wijzig in het tabblad People iemands rol tussen Editor en Viewer, of kies Remove access.

In de werkruimte

Zet iemand op de pagina Team om tussen Admin en Member, of verwijder de persoon met Remove. Daarmee vervalt direct alle toegang in die werkruimte.