Automatisch opslaan, ongedaan maken en opnieuw

Je concept slaat zichzelf op. Dit betekent de opslagstatus.

Bijgewerkt 29 september 2026

De editor slaat je concept automatisch op, ongeveer een seconde nadat je stopt met typen. Opslaan verandert alleen het concept — lezers van het live brandbook zien niets tot je publiceert.

Opslagstatus

  • All changes saved — alles is opgeslagen.

  • Unsaved changes… / Saving… — er wordt opgeslagen.

  • Not saved met Retry — opslaan is mislukt (bijvoorbeeld omdat je offline was). Klik op Retry.

  • Edited elsewhere — iemand anders heeft dit brandbook opgeslagen; zie "Tegelijk met anderen bewerken".

Druk op ⌘S / Ctrl+S om direct op te slaan. Je browser waarschuwt ook als je weg wilt met niet-opgeslagen wijzigingen.

Ongedaan maken en opnieuw

Gebruik de knoppen in de bovenbalk, ⌘Z / Ctrl+Z om ongedaan te maken en ⇧⌘Z of ⌘Y om opnieuw te doen. Zolang de editor open is, worden tot 150 stappen bewaard; typen in één veld telt als één stap.