Tegelijk met anderen bewerken

Wat er gebeurt als twee mensen hetzelfde brandbook wijzigen.

Bijgewerkt 29 september 2026

Meerdere editors kunnen aan een brandbook werken, maar niet live in hetzelfde document zoals in een gedeeld doc. Brandbooks beschermt in plaats daarvan je werk:

Heeft iemand anders wijzigingen opgeslagen terwijl jij bezig was, dan zie je Someone else changed this brandbook, met naam en tijdstip. Op dat moment is er nog niets overschreven. Je kiest:

  • Load their version — je krijgt hun wijzigingen; jouw bewerkingen vervallen (in dat tabblad kun je ze nog ongedaan maken).

  • Keep my version — jouw versie wordt opgeslagen en vervangt die van hen.