Een brandbook offline halen of archiveren

Haal een brandbook offline — tijdelijk of voorgoed.

Bijgewerkt 29 september 2026

Offline halen

Kies in Share & publish voor Unpublish. Het live brandbook gaat direct offline: de link en downloads werken niet meer. Het concept en de versiegeschiedenis blijven bewaard, dus je kunt altijd opnieuw publiceren.

Archiveren

Beheerders van de werkruimte kunnen een brandbook via het kaartmenu archiveren met Archive…. Dat haalt het ook offline en verplaatst het naar het tabblad Archived. Zet het terug met Restore voordat je het weer kunt publiceren.