Wie kan een live brandbook bekijken?

Kies tussen alleen uitgenodigde mensen en iedereen met de link.

Bijgewerkt 29 september 2026

In Share & publish, onder Who can view?, kiezen eigenaren en beheerders van de werkruimte:

Invited people (standaard)

Alleen mensen die je uitnodigt kunnen het live brandbook openen, nadat ze zijn ingelogd. Iedereen anders die de link opent, moet inloggen of ziet dat het brandbook niet beschikbaar is.

Anyone with the link

Iedereen met de link kan het brandbook bekijken en goedgekeurde bestanden downloaden — zonder in te loggen.